دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

رد ادعای همکاری ایران و القاعد توسط جامعه اطلاعاتی آمریکا

یک مقام دولت آمریکا سه‌شنبه به اعضای کنگره این کشور گفت جامعه اطلاعاتی آمریکا هیچ مدرکی دال بر همکاری میان ایران و القاعده در اختیار ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 22
کد خبر: ۱۱۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر ، یک مقام دولت آمریکا سه‌شنبه به اعضای کنگره این کشور گفت جامعه اطلاعاتی آمریکا هیچ مدرکی دال بر همکاری میان ایران و القاعده در اختیار ندارد.

 

این جمع‌بندی که سه منبع آگاه آن را در اختیار روزنامه «دیلی‌بیست» قرار داده‌اند یکی از بهانه‌های بالقوه‌ای که دولت آمریکا می‌توانست از آن برای توجیه درگیری نظامی با ایران استفاده کند را از بین خواهد برد.

 

این ارزیابی در نشستی غیرعلنی که سه‌شنبه میان مقام‌های ارشد دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا و ده‌ها نفر از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا برگزار شد به قانونگذاران آمریکایی ارائه شد.

منابع آگاه گفته‌اند یکی از مقام‌های دولت ترامپ که از حاضران در این نشست غیرعلنی بود گفت که دولت، شواهدی از هماهنگی عملیاتی میان تهران و گروه القاعده در اختیار ندارد.

 

«مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا ماه گذشته در یک نشست خبری بدون ارائه هیچ سندی مدعی شده بود که ارتباط میان ایران و القاعده «بسیار واقعی» است.

 

در آن زمان بسیاری این ادعا را مطرح کردند که او در حال زمینه‌چینی برای توجیه اقدام نظامی علیه ایران است، زیرا مطابق قوانین آمریکا در صورتی که دولت بتواند استدلال کند که طرفی به دلیل همکاری با گروه‌های تروریستی تهدید امنیتی علیه آمریکا محسوب می‌شود می‌تواند بدون مجوز کنگره علیه آن کشور یا گروه اقدام نظامی انجام دهد.

مقام‌های آمریکا در هفته‌های گذشته بعد از تحرکات نظامی تحریک‌آمیز، از تهدید ایران عقب‌نشینی کرده و تصریح کرده‌اند قصد جنگ با ایران ندارند.

 

«جان بولتون»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید چند هفته پیش اعلام کرد ارتش آمریکا برای «مقابله با تهدید ایران» ناو «یو اس اس آبراهام لینکلن» را به منطقه خلیج فارس اعزام کرده است.

با این حال، اندکی بعد معلوم شد که این ناو طبق برنامه‌ای از پیش تعیین‌شده روانه منطقه شده است.

دو رسانه آمریکایی پنجشنبه گذشته در گزارش‌هایی جداگانه بر تلاش «دونالد ترامپ» برای دورگزینی از درگیری نظامی با ایران تأکید کرده‌ و نوشته‌اند او از تلاش‌های خودسرانه برخی از مشاورانش برای القای اینکه آمریکا در آستانه درگیری نظامی با ایران قرار گرفته، ناخرسند است.

 

«سی‌ان‌ان» به نقل از منابع آگاه نوشت ترامپ معتقد است مداخله نظامی گسترده در ایران برای او از لحاظ سیاسی ویرانگر خواهد بود.

واشنگتن‌پست هم به نقل از چندین مقام آمریکایی گزارش داد ترامپ رویکرد دیپلماتیک برای حل و فصل تنش‌ها را ترجیح می‌دهد و خواستار گفت‌وگوی مستقیم با سران ایران است.

منبع : فارس

ارسال نظر